enschede klimaatIn een van de andere teksten op deze website kon je lezen over de bereikbaarheid van Enschede. De Overijsselse stad is zowel per auto als per boot goed bereikbaar. Daarnaast kun je ook met de trein vanuit zowel Nederlandse als Duitse plaatsen naar Enschede komen. De ligging van Enschede is bijzonder gunstig en dat komt ten goede aan het zakelijke klimaat. Ondernemers die gevestigd zijn in de stad zijn binnen de kortste keren in Duitsland en ook Duitse ondernemers kunnen Enschede snel bereiken. In de onderstaande tekst gaan we verder in op de vraag waarom Enschede een gunstig zakelijk klimaat heeft.

 

Korting op auto huren met Europcar en Hertz

europcarZelfs voor ondernemers die niet uit de omgeving van Enschede komen, is het betrekkelijk eenvoudig om deze stad te bereiken. Nederland heeft verschillende vliegvelden en van daaruit ben je binnen de kortste keren in Enschede. Het is dan niet aan te raden om met het openbaar vervoer te gaan, want dan ben je wel een tijdje onderweg. Wanneer je landt op een luchthaven in Nederland of Duitsland, kun je het beste een auto huren. Bang dat dit je te veel geld kost? Dat is niet het geval. Tenminste, als jij weet waar je een auto moet huren. Je krijgt namelijk korting op het huren van een auto met Europcar en Hertz. Je kunt de auto via het internet huren en deze vervolgens op de luchthaven afhalen. Je rijdt ermee naar Enschede en levert hem op de dag van vertrek weer keurig in bij Europcar of Hertz. Ideaal toch?

 

Korting op hebbedingetjes voor ondernemers

Als ondernemer beschik jij waarschijnlijk al over de meest moderne elektrische apparaten. Is jouw elektrische apparaat echter kapot en moet je een nieuwe aanschaffen? Of wil je gewoon een nieuwere versie? Koop het betreffende apparaat dan niet in de eerste de beste winkel die je tegenkomt, maar kijk eerst eens op het internet. Hier worden namelijk vaak kortingen gegeven en er zijn geregeld producten in de aanbieding. Als je goed zoekt, vind je ongetwijfeld ook korting op elektronica en zo zijn er nog tal van andere dingen waar jij als ondernemer in Enschede korting op krijgt wanneer je online producten koopt.